standard_Big_Ben.jpg IMG_8409[58].jpg

Engelsk

Hvad er engelsk?
Engelsk er et verdenssprog, der tales af omkring 765 millioner mennesker i verden, og et godt kendskab til sproget og den engelsksprogede kultur er en vigtig forudsætning for at kunne begå sig i en globaliseret verden.

Engelsk tales af omkring 765 millioner mennesker i verden, og er en vigtig forudsætning for at kunne begå sig i en globaliseret verden.

I engelsk arbejder vi med at udvikle sproget, så du kan bruge det på et avanceret niveau. Faget giver gode muligheder for faglig fordybelse i engelsktalende landes historiske og samfundsmæssige forhold samt kendskab til spændende film og romaner. Hvis du bare ikke kan få nok af engelsk, tilbyder vi også Cambridge engelsk, hvor du kan få et sprogcertifikat på internationalt niveau.

 

Hvilket niveau udbydes faget på?
Engelsk er et obligatorisk fag i gymnasiet. Hvis det indgår som et studieretningsfag, har du det på A-niveau i alle tre år. Hvis det ikke indgår som et studieretningsfag, har du det på B-niveau i 1. og 2.g. Du kan derefter vælge at få det som valgfag på A-niveau i 3.g.