IMG_3522-2.jpg Campus fodbold 2022.jpeg

STX med morgentræning

Vi udbyder morgentræning til dig, som har talent inden for sport. Talent bygger både på medfødte og erhvervede evner og ikke mindst på lyst og vilje til at udvikle og udnytte sit potentiale. Når du træner dit talent, bliver det til en styrke. Vi tror på, at disciplin og vedholdenhed i træningen er nøglen til at udvikle dit sportstalent til at blive en styrke. Derfor tilbyder vi morgentræning på vores gymnasium. Morgentræning henvender sig til dig, der har et særligt talent inden for sport, som du ønsker at fastholde og udvikle samtidig med, at du tager din gymnasiale uddannelse. For at deltage i morgentræning kræves det, at du er disciplineret og vedholdende.

Morgentræning foregår på Fælleden tirsdage i skoletiden kl. 7.45-9.00 og fredage før skoletid kl. 6.45-7.45.

Vi samarbejder med fodboldlinjen (en del af UCS10). Derfor står Rasmus Skibsted for morgentræningerne i fodbold samt performancetræning (forebyggende træning, styrke og eksplosivitet). Morgentræningen tilbydes som en del af et samlet tilbud på Campus Skanderborg, hvor du som fodbold- og håndboldspiller for eksempel kan deltage i landsdækkende skoleturneringer.

For de elever, der vælger morgentræning, er der en række tilbud i løbet af de tre år, hvor du får en dybere indsigt i sportens verden.

Du skal i år vælge studieretning samfundsfag A-engelsk A eller samfundsfag A-mateamtik A, hvis du ønsker at have morgentræning.

Ønsker du at deltage i morgentræning, skal du angive det i bemærkningsfeltet i forbindelse med dit studieretningsvalg. I 2024 vil det højst sandsynligt være i studieretningen med samfundsfag A og engelsk A eller samfundsfag A og matematik A. Du vælger endeligt din studieretning i oktober. Hvis du ønsker at deltage i morgentræning allerede i grundforløbet, anbefales det, at du skriver det i kommentarfeltet i din ansøgning eller sender en mail til uddannelsesleder Jakob Peter Thomsen på th@skanderborg-gym.dk.

Du kan læse mere om morgentræning i vores folder.