IMG_3522-2.jpg HIH-Josephine-Thorsted_8x.jpeg (1)

STX med morgentræning

Vi udbyder morgentræning til dig, som har et talent indenfor sport. Talent bygger på både medfødte og erhvervede evner og ikke mindst på lyst og vilje til at udvikle og udnytte sit potentiale. Træner du dit talent, vil det blive til en styrke. Vi tror på at disciplin og vedholdenhed i træningen er nøglen til at udvikle dit sportstalent til at blive en styrke. Derfor udbyder vi morgentræning på vores gymnasium. Morgentræning er for dig, der har et særligt talent indenfor sport, som du ønsker at fastholde og udvikle samtidigt med, at du tager din gymnasiale uddannelse. For at deltage i morgentræning kræver det, at du er disciplineret og vedholdende. 

Morgentræning foregår på Fælleden tirsdage i skoletiden kl. 7.45-9.00 og fredage før skoletid kl. 6.45-7.45. 

Vi indgår i et samarbejde med fodboldlinjen (en del af UCS10) og Skanderborg håndbold. Således forestår Rasmus Skibsted morgentræninger i fodbold, ligesom SHEA forestår morgentræninger i performancetræning (forebyggende træning, styrke og eksplosivitet). 

Morgentræningen udbydes som en del af et samlet tilbud på Campus Skanderborg, og du vil som fodbold- og håndboldspiller fx kunne deltage i de landsdækkende skoleturneringer.  

For de elever der vælger morgentræning er der en række tilbud i løbet af de tre år, hvor du får en dybere indsigt i sportens verden.

Du skal vælge studieretning biologi A og kemi B, hvis du ønsker at have morgentræning.

Ønsker du at have morgentræning skal du vælge studieretningen med biologi A og kemi B, hvor det med to valgfag er muligt at hæve både engelsk og matematik til A-niveau. Studieretningen kan med andre ord tilpasses til at ligne de andre studieretninger med dine valgfag. Du kan fx også vælge at bruge det ene af dine valg på at hæve idræt til B-niveau. Du vælger endeligt din studieretning i oktober. Hvis du ønsker at have morgentræning allerede i grundforløbet anbefales du at skrive det i kommentarfeltet i din ansøgning eller sende en mail til uddannelsesleder Jakob Peter Thomsen på th@skanderborg-gym.dk

Du kan læse mere om morgentræning i vores folder 👇