2019-03-02 17-04-24 Skanderborg Gymnasium Musical 2019.JPG 2019-03-02 15-46-52 Skanderborg Gymnasium Musical 2019.JPG

Vores elever om musicalen

Musicalen på vores gymnasium foregår en gang hvert andet år. Den opstår i et tæt samarbejde mellem lærere og elever fra alle tre årgange.
Musicalarbejdet strækker sig over flere uger med målet om at fremvise ca. 3 – 4 forestillinger til slut. Musicalen er for alle, der ønsker at engagere sig og være en del af holdet. Der er både arbejde med PR, scenografi, musik, sang, dans, kostume og skuespil, hvilket giver mulighed for alle eleverne på gymnasiet for at finde det, de kan bidrage med til musicalen.
Lærerne giver dig muligheden for selv at bestemme, hvor meget tid og energi du vil lægge i arbejdet, om du vil være en af hovedaktørerne eller bare arbejde et par timer om ugen. Det hele er op til dig, men man er med til at starte et projekt op og følge det til dørs. 

Jeg kan personligt kun opfordre stærk til at melde sig til musicalen som elev på Skanderborg Gymnasium, om det er som hovedrolleindehaver eller blot den, som har malet tryllestaven i scene otte.

Musicalen er primært opsat af eleverne, men med stærk vejledning af lærerne, hvilket gør, at vi som elever har stor mulighed for at åbne os kreativt op og tænke uden for rammerne.
Musicalen tilbyder en kreativitetsproces, som man normalt ikke oplever i den almindelig skolegang på gymnasiet. Man bliver en del af et hold, som sammen har et ansvar for gennemførslen af musicalen, som også medinstruktør Anne Sofie Bank Mikkelsen fra 3.a fortæller;  ”Under musicalen er man ikke tre forskellige årgange og en gruppe lærere – man er et hold. Jeg kan personligt kun opfordre stærk til at melde sig til musicalen som elev på Skanderborg Gymnasium, om det er som hovedrolleindehaver eller blot den, som har malet tryllestaven i scene otte. Lige meget hvad, er det fedt at have bidraget til musicalen, og samtidig oplever man et sammenhold og fællesskab, som sjældent set".