Faglig billede.JPG NV 1.jpg

Studieretninger

Vi tilbyder mange forskellige studieretninger på vores gymnasium.

Du kan se vores studieretningshæfte nedenfor.

 

 

 

 

Ved at klikke på nedenstående videoer kan du høre mere om de forskellige studieretninger eller se, hvilke studieretninger vi tilbyder. Du kan også se, hvordan reglerne er for valg af studieretning og dine muligheder for ekstra valgfag. 

 

Det handler om din fremtid - men i første omgang handler det om de næste, og måske de bedste, tre år af dit ungdomsliv og uddannelseliv!

Hør mere om vores studieretninger i nedenstående videoer.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ved skolestart er de fleste elever endnu ikke helt sikre på, hvad de vil. Desuden ved vi af erfaring, at de planer en 1g elev har ved skolestart, let kan ændres i løbet af gymnasietiden. Karriereplanerne kan udvikles i takt med at du oplever nye og spændende vinkler på fag, nysgerrigheden vækkes og pludseligt opstår der en helt ny plan. Du kan læse mere om optagelse på vores gymnasium ved at klikke på linket https://www.skanderborg-gym.dk/vores-skole/optagelse/ (ny side åbner).  

 

 

På uddannelsesguiden.dk kan du se, hvilke videregående uddannelser du kan søge optagelse på med din studieretning. Det er også på UddannelsesGuiden at du har mulighed for at få eVejledning. eVejledning er en landsdækkende mulighed for at få anonym vejledning om uddannelse og job.

Du kan få vejledning dag – aften og weekend på telefon, chat og mail. eVejledning tilbyder også digitale møder, som du nemt kan deltage i. Du kan også finde os på sociale medier, hvor du kan få relevante nyheder om uddannelser, uddannelsesvalg og jobmuligheder. På UddannelsesGuiden finder du forskellige værktøjer, du kan bruge i dit valg af uddannelse. Vi glæder os til at møde dig.

Ved at klikke på studieretningerne nedenfor kan du se, hvilke videregående uddannelser du kan søge optagelse på med din studieretning.