2019-03-02 16-46-49 Skanderborg Gymnasium Musical 2019 (2).JPG 2019-03-02 16-56-59 Skanderborg Gymnasium Musical 2019.JPG

Musical

Tre dage med musical
Hvert andet år indtræffer der på vores gymnasium en ganske særlig summen af liv, forventning og spænding, når skolen gør sig klar til tre dage med musical.

Gennem årene har det været store og ofte kendte forestillinger skrevet af professionelle tekstforfattere og komponister, der er blevet opført. Skolens dramalærer har tidligere skrevet manuskriptet til de forskellige forestillinger. I 2013 var det Hotel California, i 2015 var det Paradise Jungle og i 2017 var det Crazy Diamond. I 2019 hed musicalen Modern Love og var bygget op omkring musiknumre fra Michael Jackson og David Bowie.

I 2021 afholdte vi musicalen MoTime.

Forestillingen handlede om den glade musikalske by MoTime, som blev ødelagt af et missil. Dette resulterede i en kæmpe omvæltning i byen, som blev lagt under for Hr. Dick Tator. Han forbudte musik og tilintetgjorde glæden iblandt befolkningen, og den triste by hed nu Taliland. Det fik sendt de unge på en lang og hård rejse, for at se, om de kunne redde byen og få MoTime tilbage.

 

 


Billetter kan købes via linket: Skanderborg Gymnasium | Safeticket

 

Drama er bare livet med de kedelige afsnit skåret væk!

Sammenhold
På vores gymnasium gør vi ekstra meget ud af at involvere eleverne, der både er med til at skrive, lede og afholde musical. Skulle du have lyst til at mærke suset og være en del af det helt særlige sammenhold, der opstår omkring opsætningen af en musical, så kan du prøve kræfter som skuespiller, solist, danser, være med i koret, scenografi- eller PR-gruppen. Vil du vide mere kan du henvende dig til lærer Lotte Brandt eller Gry Sandholm Jensen.

Vi glæder os alle til årets musical!