IMG_7604.JPG _DSC3086.jpg

Brobygning og introduktionskurser

På vores gymnasium har vi hvert år fornøjelsen af at byde velkommen til 8., 9. og 10. klasses elever fra kommunens folkeskoler og efterskoler.

I besøger os for at blive afklaret i forhold til videre uddannelsesforløb. For 9. og 10. klasserne hedder det brobygningsforløb og for 8. klasse hedder det introduktionskurser. 

Der lægges vægt på den brede orientering, og på at vores brobyggere får en fornemmelse af vores uddannelse. Der undervises på hold, som har elever fra 8. klasse fra flere skoler. Brobyggerne vil få lejlighed til:

  • At opleve det sociale studiemiljø
  • At få orientering og kendskab til videregående uddannelse og erhverv
  • At møde og se elever, som går på vores gymnasium
  • At få et indtryk af indhold og krav
  • At være med til at udføre det teoretiske som det praktiske. 

Vi bestræber os på at I føler jer velkommen og at I får fornemmelsen af at være gymnasieelev. Vi lægger et skema til jer, hvor I bliver præsenteret for en bred række af vores fag. Vores studievejledere vil svare på dine spørgsmål om studieretninger, lektier, videreuddannelse og det sociale liv. Det er nogle givende dage for vores brobygningselever og os som gymnasium.  

Vi glæder os til at byde jer velkommen!

 

Praktisk information

Mødetid & sted:
Den første dag mødes vi kl. 08:05 på Torvet, hvor der er skiltet med 'brobygning'. Vores studievejledere vil komme og hente jer og have den første time sammen med jer, da det er en introduktionstime. 

Skema:
Vi udleverer et hæfte med skema og lokaleoversigt. Samt et studieretningshæfte for indeværende skoleår. Timerne slutter 13:55.

Kantine:
Der er mulighed for at købe mad i kantinen, som har et varieret og bredt udvalg af brød, sandwich, dagens varme ret, salatbar og drikkevarer. 

 

Vi glæder os til at byde jer velkommen!