• Innovation i bunkeren

  "Gymnasieelever fra 2.z. skal i samarbejde med Skanderborg Museum være med til at udvikle et rollespil i koldkrigsbunker i Vestergade.

  Torsdag præsenterede eleverne deres ideer for klassekammerater, et panel af tre repræsentanter fra Skanderborg Museum samt Andreas Lieberoth, ph.d.-studerende i pædagogisk psykologi fra Aarhus universitet.

  Formålet var, at elevernes tanker og projekter skulle inspirere og hjælpe panelet til at finde på mulige anvendelser til bunkeren."

  Se hele artiklen fra Stiften her.


 • LIB - Candle lit dinner

  Så blev der serveret 3-retters menu for 1y, som er klassen, der har tjent flest penge til LiB 2014.

  Klassens lærere var trukket i det fine tøj for at servere for de flittige elever, som har tjent 10.385 kr. ved at sælge julekalendere til fordel for både Børns Vilkår og LiB.

  Det må jo siges at være en god gerning. Vi håber de nød den stearinoplyste middag. Den var velfortjent.   


 • DM i sprog

  Efter de indledende runder til DM i sprog kvalificerede dygtige franskelever fra Skanderborg Gymnasium sig til semifinalen på Hellerup Gymnasium.

  Eleverne kæmpede flot og det lykkedes dem, at blive kåret som landets fjerde bedste, hvilket er en særdeles flot præstation!

  De 6 dygtige elever, som går i 2.g og 3.g kommer både fra begynderfransk -og fortsætterfranskhold er: Emma Amandine Raby Soussi, Laura Lyng Østergaard, Louise Larsen Baatrup , Mads Emil Stadager Lassen, Maja Rosenkrands Hansen, Simon Røn Dalsgaard.


 • Study App på SG

  "Bjarke Sandal og Jeppe Midjord fra Aarhus står bag en app, som gør det muligt for lærerne - og eleverne selv - at tjekke, om eleverne har lært det, de skal.

  I appen Study Quiz kan man dyste mod hinanden i viden fra forskellige fag, og nu hitter appen rundt om på gymnasierne." TVØstjylland var på besøg på skolen for at se, hvordan lærere og elever har taget den nye app i anvendelse.


 • Gymnasiehåndbold

  Onsdag d. 26 november blev der afholdt Gymnasie-håndboldturnering i NES-hallen og Gymnasiehallen for både piger og drenge fra alle regionens gymnasier.

  Pigerne var ude i nogle vanskelige kampe og nåede desværre ikke videre fra puljen, mens drengene gik hele vejen til finalen i fornem stil. Her var der heller ingen slinger i valsen og de kunne trække sig sejrsrigt ud af en spændende kamp, der bød på både lækre detaljer, flot målmandsspil og rødt kort til modstanderne. 

  Nu står den så snart på DM i gymnasiehåndbold - stort tillykke til drengene!

   

   


 •        
   

  Opslagstavle

  Læs hele artiklen her.

  Kommende aktiviteter

  Musical 2015

  Snart skydes forberedelserne igang til dette skoleårs brag af en musical: Paradise Jungle.

  Musikken vil blive leveret af et særdeles velspillende band samt en flok yderst kompetente solister, der benytter sig af hele paletten fra rock, pop, heavy til små lyriske ballader. Handlingen vil blive understøttet af fremragende dansere, en spektakulær scenografi med bl.a. videoinstallationer samt naturligvis en flok toptunede skuespillere.

  For at alt dette kan lykkedes er der brug for en masse elever, der snart kan melde sig på holdet som:

  Musiker, skuespiller, danser, scenograf, PR/film-crew.

  Hold øje med morgensamlingerne i den næste tid!

  Log ind

  Klik her hvis du har glemt dit kodeord

  Galleri

  Se galleri her