• Den tyske forbindelse

  I løbet af tirsdag d. 4. og onsdag d. 5. maj var alle 2g tyskhold på den årlige en-dags ekskursion til grænselandet under emnet 'Det dansk-tyske forhold'.

  Første stop var skanserne ved Dybbøl, hvor 1864 var omdrejningspunktet. Herefter kørte vi til Slesvig by med bydelen Holm som fokus, og hvor særligt mindretalssituationen og Slesvigs nationale status op gennem historien blev gransket. Som afslutning kørte vi til volden ved Dannevirke og besigtigede den nyligt opdagede 'Port til Danmark', der historisk strækker sig helt tilbage til vikingetiden.

  På alle stop undervejs skiftedes eleverne med på tysk at fremlægge det emne, de havde forberedt hjemmefra.

  Bis zum nächsten Jahr.


 • ”Unge Forskere” finalist fra Skanderborg Gymnasium

  Finalist i Unge Forskere Emma Kragelund 3x deltog i finalen i Unge Forskere d. 26-28 april i København, som er en del af Science i Forum.

  I dag skulle der deles præmier ud, og desværre var Emma ikke blandt de præmierede. Hans kongelige højhed Prins Joachim og undervisningsminister Christine Antorini delte præmier ud og roste alle projektdeltagere for deres dygtighed, som det at være i finalen var et udtryk for.

  Emma har haft en stor oplevelse og forhåbentligt fået blod på tanden.


 • Årets iværksætterprojekter er fremlagt

  Så blev der igen præsenteret en række spændende forretningsideer på Skanderborg Gymnasium.

  Under overværelse af erhvervschef Anja Ellersgaard, Skanderborg, blev årets iværksætterprojekter fremlagt fredag d. 24.4. og mandag d. 27.4.  Her ses den første gruppe fredag sammen med erhvervschefen.


 • Forårsfest 2015

  Fredag d. 17 april blev årets største fest - den traditionsrige Forårsfest - afholdt på Skanderborg Gymnasium. Alle 3g'ere ankom i deres stiveste puds og i opfindsomme transportmidler. Pigernes kjoler strålede om kap med forårssolen og de smokingklædte drenges galante entre matchede dem perfekt.

  Efter ankomstritualet var der klassevis spisning med forældre, søskende og lærere rundt om på skolen, før alle 1800 gæster blev sluppet løs til musik, snak, glæde og 3x Le Lanciers i salen for alle årgange.

  Se billeder i Galleri eller på Facebook


 • DM i tegning

  Nogle af skolens dygtigste tegnere har været på Horsens Kunstmuseum til DM i tegning. 

  Det var en super hyggelig dag med god stemning og meget dygtige tegnere.  Skanderborg førte det meste af dagen, og på et tidspunkt var stillingen helt lige med 17 point til tre af skolerne inden sidste disciplin. 

  Vi tabte desværre til Egaa, der vandt med et point over os. Men en flot 2. plads. 


 •        
   

  Opslagstavlen

  Klik her og se alle studieretninger for 2015

   

   

  Kommende aktiviteter
  Log ind

  Klik her hvis du har glemt dit kodeord

  Galleri

  Se galleri her