• LiB Hair Campaign

  Mest læste online-artikel i Lokalavisen i Skanderborg: "Otte piger fra 2 b på Skanderborg Gymnasium har fundet deres helt egen måde at drive humanitært arbejde på. Gymnasieleverne har nemlig sat deres hårpragt på spil for at rejse penge til LiB, som er skolens humanitære projekt i Bolivia. De lange lokker ryger således for saksen, når der er samlet 40.000 kroner ind til projektet...."

  Læs hele artiklen online her.

  Vil du donere til pigernes projekt?

  Mobilepay: 23 80 41 73

  Kontooplysninger: Reg: 3675 Kontonr: 11163688


 • Paris på højt niveau

  Franskeleverne fra følgende hold 3g Begyndere, 3g Fortsættere og 2.g Fortsættere var på en 3 dages sprogrejse til Paris i uge 41. Elever og lærere havde en forrygende tur med både fokus på at tale fransk i forskellige situationer, at lære fransk madkultur at kende, fransk kunst og endelig at se de vigtigste steder i Paris såsom Les Champs- Elysées, Concorde Pladsen, Place Vendôme, Latinerkvarteret, Montmartre, Eiffel tårnet og meget mere.

  Eleverne dystede om, hvem der kunne tage de mest parisiske, mest fiffige, mest glade -og bedste gruppebillede. I mandags var der franskaften på gymnasiet for de franske sprogrejselever med fransk mad og hygge. I den forbindelse kårede eleverne vinderbillederne. Her er et lille udpluk af de bedste fotografier.

  Vinderne fik naturligvis præmier, som Birgit og Elise havde købt i Paris til formålet. 

   

   


 • LIB - 3C

  3.C har på LIB-dagen været ude på Ejer Bavnehøj Skolen og uddele madpakker til alle eleverne.

  Madpakkerne var gratis (de blev sponsoreret, og dette beløb modtager vi fra sponsoren), men stort set samtlige elever valgte at bidrage med et valgfrit beløb alligevel.

  Det var en super god dag, og alle elever, inklusiv os i 3.C, havde en fantastisk dag med mange smil!

  Se billeder fra mange af de andre klassers LIB-projekter her.


 • LIB 2014 er startet

  LiB 2014 er blevet skudt igang med en sær-morgensamling, hvor eleverne så sidste nyt fra Ludoteca, blandt andet en film lavet af Anne Dalum, der arbejdede som frivillig på projektet i marts i år. 

  Derudover fik eleverne eksempler på, hvad pengene bliver brugt til: løn til den nye lærer, der bruger flere timer i Ludoteca, istandsættelse af nyt lokale og indkøb af nyt inventar. Indkøb af diverse materialer, ekskursioner til kommunale legepladser, museer, brandstationen, samt afholdelse af temadage fx. mødredag, vandets dag, planeter og rumfart osv. 

  I år er målet for LiB, at eleverne konkurrerer om 1) at være den klasse, der tjener flest penge og 2) at være den klasse, der får den bedste idé. 

  På gangen ved lærerværelset hænger nu en poster, hvor klasserne skriver deres aktiviteter på, når de har besluttet sig. 


 •        
   

  Opslagstavle

  Læs hele artiklen her.

  Kommende aktiviteter

  Musical 2015

  Snart skydes forberedelserne igang til dette skoleårs brag af en musical: Paradise Jungle.

  Musikken vil blive leveret af et særdeles velspillende band samt en flok yderst kompetente solister, der benytter sig af hele paletten fra rock, pop, heavy til små lyriske ballader. Handlingen vil blive understøttet af fremragende dansere, en spektakulær scenografi med bl.a. videoinstallationer samt naturligvis en flok toptunede skuespillere.

  For at alt dette kan lykkedes er der brug for en masse elever, der snart kan melde sig på holdet som:

  Musiker, skuespiller, danser, scenograf, PR/film-crew.

  Hold øje med morgensamlingerne i den næste tid!

  Log ind

  Klik her hvis du har glemt dit kodeord

  Galleri

  Se galleri her