• ”Unge Forskere” finalist fra Skanderborg Gymnasium

  Emma Kragelund Christensen, 3x på Skanderborg Gymnasium har kvalificeret sig til finalen i den naturvidenskabelige konkurrence ”Unge Forskere”.

  I går var Emma til semifinalen, hvor 200 af de 2000 indsendte projekter dystede om at komme til finalen. Emmas projekt har titlen ”DNA origami” og handler om at få leveret medicin det rigtige sted i kroppen, så der ikke kommer så mange bivirkninger. Projektet var så godt, at hun var blandt de 100 projekter, som skal dyste i Forum i København d. 26.-28. april. Projekterne vil bliver evalueret af en jury bestående af folk fra undervisningsverdenen og det private erhvervsliv f.eks. LEGO, Danfoss, Novozymes og Lundbeck.


 • Eclipse

  Skolen havde indkøbt 150 stk. mørke briller, da alle gymnasiets elever og lærere samledes på plænen foran salen og i samlet flok stirrede op mod himmelrummet kl. 10:47.

  På trods af gråvejret var der alligevel en del begejstring og fascination at spore på denne småkolde formiddag i marts.

  Vi håber, at det ikke er helt så overskyet næste gang, fænomenet optræder.

  Om 54 år.


 • Godmorgenhilsen

  Nogle elever var stået tidligt op tirsdag d. 17 marts for at glæde deres kammerater med et godt budskab på skolens hovedindgang fra morgenstunden af.

  #underhundrededage


 • De kravler ud af væggene

  For skolens billedkunstelever er en tom væg lig med en invitation. For øjeblikket udstiller de således resultatet af årets skulpturforløb på væggene på skolens trappeopgange. 

   

  Kig oppe, kig nede. Ja, du skal bare lede...


 • #2frockerrom

  2f er netop kommet hjem efter en magisk studietur til Rom, som bl.a. inkluderede River Rafting på Tibern, Kulturdag på Collesseum, Peterskirken, Pantheon og Vatikanmuseet, H.C. Andersen-oplæsning blandt 4000 knogler i Krypt, Selfietour og gladiatordag, hvor eleverne fik mulighed for at træne og kæmpe som ægte gladiatorer i autentiske omgivelser.

  Så ja – 2f rockede Rom!


 •        
   

  Opslagstavlen

  Klik for at se den fulde invitation

  Nuværende elever kan klikke her for at købe billetter til festen

  Tidligere elever skal købe billet i døren på selve dagen og kan ikke bestille mad gennem gymnasiet

  Kommende aktiviteter

  Klik på billedet og se ankomsttiderne.

  Log ind

  Please enter your username or email address. Instructions for resetting the password will be immediately emailed to you.

  Return to login form 

  Galleri

  Se galleri her