• Forårsfest 2015

  Fredag d. 17 april blev årets største fest - den traditionsrige Forårsfest - afholdt på Skanderborg Gymnasium. Alle 3g'ere ankom i deres stiveste puds og i opfindsomme transportmidler. Pigernes kjoler strålede om kap med forårssolen og de smokingklædte drenges galante entre matchede dem perfekt.

  Efter ankomstritualet var der klassevis spisning med forældre, søskende og lærere rundt om på skolen, før alle 1800 gæster blev sluppet løs til musik, snak, glæde og 3x Le Lanciers i salen for alle årgange.

  Se billeder i Galleri eller på Facebook


 • DM i tegning

  Nogle af skolens dygtigste tegnere har været på Horsens Kunstmuseum til DM i tegning. 

  Det var en super hyggelig dag med god stemning og meget dygtige tegnere.  Skanderborg førte det meste af dagen, og på et tidspunkt var stillingen helt lige med 17 point til tre af skolerne inden sidste disciplin. 

  Vi tabte desværre til Egaa, der vandt med et point over os. Men en flot 2. plads. 


 • Arabiske Stemmer

  Der var gode spørgsmål fra gode elever til en god fællestime med Naser Kader og Steen Nørskov torsdag d. 9. april.

  Se billeder og en lille video på skolens nye FB-side

   

   

   


 • ”Unge Forskere” finalist fra Skanderborg Gymnasium

  Emma Kragelund Christensen, 3x på Skanderborg Gymnasium har kvalificeret sig til finalen i den naturvidenskabelige konkurrence ”Unge Forskere”.

  I går var Emma til semifinalen, hvor 200 af de 2000 indsendte projekter dystede om at komme til finalen. Emmas projekt har titlen ”DNA origami” og handler om at få leveret medicin det rigtige sted i kroppen, så der ikke kommer så mange bivirkninger. Projektet var så godt, at hun var blandt de 100 projekter, som skal dyste i Forum i København d. 26.-28. april. Projekterne vil bliver evalueret af en jury bestående af folk fra undervisningsverdenen og det private erhvervsliv f.eks. LEGO, Danfoss, Novozymes og Lundbeck.


 • De kravler ud af væggene

  For skolens billedkunstelever er en tom væg lig med en invitation. For øjeblikket udstiller de således resultatet af årets skulpturforløb på væggene på skolens trappeopgange. 

   

  Kig oppe, kig nede. Ja, du skal bare lede...


 •        
   

  Opslagstavlen

  Klik for at se den fulde invitation

  Tidligere elever skal købe billet i døren på selve dagen og kan ikke bestille mad gennem gymnasiet

  Kommende aktiviteter

  Klik på billedet og se ankomsttiderne.

  Log ind

  Please enter your username or email address. Instructions for resetting the password will be immediately emailed to you.

  Return to login form 

  Galleri

  Se galleri her