• Det rullende universitet

   

  Mens alle lærere var på studietur/pædagogiske dage i uge 40, havde skolen besøg af Det rullende Universitet for at introducere eleverne til forskellige fag og studiemuligheder ved universitetet.

  Som det fremgår i evalueringen, blev dagen som helhed evalueret til at være god af 57 % og super af 29 %. Desuden kan vi se at 54 % af eleverne har fået en øget lyst til at læse på universitetet.

   

   


 • 3gKE i København

  3gKE har være i København mandag, tirsdag og onsdag i uge 41.

  Her har vi set molekyler i 3d, så nu ved vi, at brillerne fra biografen kan bruges til andet end underholdning. Turen var hyggelig med spisning og Planetarietbesøg, og faglig med besøg på DTU, KU - Pharma og den private virksomhed Chr. Hansen.


 • LIB 2014 er startet

  LiB 2014 er blevet skudt igang med en sær-morgensamling, hvor eleverne så sidste nyt fra Ludoteca, blandt andet en film lavet af Anne Dalum, der arbejdede som frivillig på projektet i marts i år. 

  Derudover fik eleverne eksempler på, hvad pengene bliver brugt til: løn til den nye lærer, der bruger flere timer i Ludoteca, istandsættelse af nyt lokale og indkøb af nyt inventar. Indkøb af diverse materialer, ekskursioner til kommunale legepladser, museer, brandstationen, samt afholdelse af temadage fx. mødredag, vandets dag, planeter og rumfart osv. 

  I år er målet for LiB, at eleverne konkurrerer om 1) at være den klasse, der tjener flest penge og 2) at være den klasse, der får den bedste idé. 

  På gangen ved lærerværelset hænger nu en poster, hvor klasserne skriver deres aktiviteter på, når de har besluttet sig. 


 • InnoVent

  InnoVent 2014 blev afholdt på Skanderborg Gymnasium.

  Elever fra bl.a. Skanderborg Odder Center for Uddannelse og fra Skanderborg Gymnasium deltog i en dag med iværksættere fra det private erhvervsliv med at skabe en innovativ produkter.

  Alt i alt en god, lærerig og inspirerende dag for alle. 


 •        
   

  Opslagstavlen

  Kommende aktiviteter

  SRP - 2. runde

  Torsdag og fredag i uge 44 afvikles 2. runde i 3.g'ernes SRP-vejledning.

  SRP - 3. runde

  Mandag og tirsdag i uge 47 afvikles 3. runde i 3.g'ernes SRP-vejledning

  Log ind

  Please enter your username or email address. Instructions for resetting the password will be immediately emailed to you.

  Return to login form 

  Galleri

  Se galleri her