• Forårsfest 2014

  Fredag d. 28 marts blev årets største fest - den traditionsrige Forårsfest - afholdt på Skanderborg Gymnasium. Alle 3g'ere ankom i deres stiveste puds og i opfindsomme transportmidler. Pigernes kjoler strålede om kap med forårssolen og de smokingklædte drenges galante entre matchede dem perfekt.

  Efter ankomstritualet var der klassevis spisning med forældre, søskende og lærere rundt om på skolen, før alle 1800 gæster blev sluppet løs til musik, snak, glæde og 3x Le Lanciers i salen for alle årgange.

  En smuk fest.

  Se alle billederne her.


 • Franskelever ser ”Les Misérables” på Århus teater

  Victor Hugos roman ”Les Misérables” betragtes som den største roman fra det 19. Århundrede, så derfor har alle franskhold på Skanderborg Gymnasium ønsket at se den legendariske musical ”Les Misérables” på Århus teater.

  Til venstre kan I se nogle forventningsfulde elever før forestillingen.


 • Højvangens Torv i pap

  1g-eleverne har haft arkitekturkonkurrence, og de seks bedste løsninger og de mange andre flotte og inspirerende modeller kan ses her.

  Opgaven lød på at gøre Højvangens Torv til et atraktivt byrum og et samlingspunkt for Campus Skanderborg. Udfordringerne var mange: trafikken, brugernes ønsker, vindforhold, gammel beton og tilgængelighed for brugerne til områdets faciliteter.

  Billeder af byrummene og elevernes analyser sendes til byrådet i Skanderborg som inspirationsmateriale. 

   

   


 • Futsal

  Det blev nemlig til en 3. plads til SG’s pigehold i DM i Futsal, da vi drog til Middelfart med et drenge- og pigehold for at spille.

  Gymnasier fra hele landet stillede op i turneringen, der bød på god og hurtigtspillende fodbold. Både drengeholdet og pigeholdet havde nogle gode kampe, og især pigerne klarede sig godt, da de ikke kun kom i semifinalen, men de var også ved at komme i finalen, da vi røg i amerikansk straffesparkskonkurrence i semifinalen.

  Efter flere runder tabte vi dog til et sjællandsk gymnasium. Vi blev alle enige om, at vi vender tilbage til næste års DM i Futsal og viser, at vi kan forbedre vores resultater fra i år.  


 • 3x på Universitetet

  3x har torsdag den 13. marts været til UNF (Ungdommens Naturvidenskabelige Forening) foredrag på matematisk Institut, Århus Universitet .

  Her hørte de bl.a. om forskning i matematik og om forskellige anvendelser af matematik f.eks. til at gemme fingeraftryk.

  Som fremgår af billederne var humøret højt i pausen :-)


 •        
   

  Opslagstavlen

  Log ind

  Please enter your username or email address. Instructions for resetting the password will be immediately emailed to you.

  Return to login form 

  Galleri

  Se galleri her