• Study App på SG

  "Bjarke Sandal og Jeppe Midjord fra Aarhus står bag en app, som gør det muligt for lærerne - og eleverne selv - at tjekke, om eleverne har lært det, de skal.

  I appen Study Quiz kan man dyste mod hinanden i viden fra forskellige fag, og nu hitter appen rundt om på gymnasierne." TVØstjylland var på besøg på skolen for at se, hvordan lærere og elever har taget den nye app i anvendelse.


 • Gymnasiehåndbold

  Onsdag d. 26 november blev der afholdt Gymnasie-håndboldturnering i NES-hallen og Gymnasiehallen for både piger og drenge fra alle regionens gymnasier.

  Pigerne var ude i nogle vanskelige kampe og nåede desværre ikke videre fra puljen, mens drengene gik hele vejen til finalen i fornem stil. Her var der heller ingen slinger i valsen og de kunne trække sig sejrsrigt ud af en spændende kamp, der bød på både lækre detaljer, flot målmandsspil og rødt kort til modstanderne. 

  Nu står den så snart på DM i gymnasiehåndbold - stort tillykke til drengene!

   

   


 • DM i sprog

  Vi har nogle rigtig dygtige franskelever på skolen.  

  Der var rigtig mange, der klarede sig rigtig godt i de indledende test i DM i sprog. Det betyder, at Skanderborg Gymnasium er gået videre til semifinalen i fransk.  

  6 elever fra henholdsvis 2g Fortsættersprog ,3g Fransk begyndersprog og 3g Forsættersprog skal derfor på fredag dyste mod andre franskelever på Hellerup Gymnasium.

  Vi krydser fingre for, at Emma Amandine Raby Soussi (3y), Laura Lyng Østergaard Jensen (3e), Louise Larsen Baatrup (2e), Mads Emil Stadager Lassen (2y), Maja Rosenkrands Hansen (3e), Simon Røn Dalsgaard (2y) klarer sig godt. 


 • Haiku i 1.y

  1y har lavet haiku-digte i forbindelse med et lyrikforløb i dansk.

   

  Orkideen, smuk

  falmer som mennesker gør

  når de føler sorg

   


 • Paris på højt niveau

  Franskeleverne fra følgende hold 3g Begyndere, 3g Fortsættere og 2.g Fortsættere var på en 3 dages sprogrejse til Paris i uge 41. Elever og lærere havde en forrygende tur med både fokus på at tale fransk i forskellige situationer, at lære fransk madkultur at kende, fransk kunst og endelig at se de vigtigste steder i Paris såsom Les Champs- Elysées, Concorde Pladsen, Place Vendôme, Latinerkvarteret, Montmartre, Eiffel tårnet og meget mere.

  Eleverne dystede om, hvem der kunne tage de mest parisiske, mest fiffige, mest glade -og bedste gruppebillede. I mandags var der franskaften på gymnasiet for de franske sprogrejselever med fransk mad og hygge. I den forbindelse kårede eleverne vinderbillederne. Her er et lille udpluk af de bedste fotografier.

  Vinderne fik naturligvis præmier, som Birgit og Elise havde købt i Paris til formålet. 

   

   


 •        
   

  Opslagstavle

  Læs hele artiklen her.

  Kommende aktiviteter

  Musical 2015

  Snart skydes forberedelserne igang til dette skoleårs brag af en musical: Paradise Jungle.

  Musikken vil blive leveret af et særdeles velspillende band samt en flok yderst kompetente solister, der benytter sig af hele paletten fra rock, pop, heavy til små lyriske ballader. Handlingen vil blive understøttet af fremragende dansere, en spektakulær scenografi med bl.a. videoinstallationer samt naturligvis en flok toptunede skuespillere.

  For at alt dette kan lykkedes er der brug for en masse elever, der snart kan melde sig på holdet som:

  Musiker, skuespiller, danser, scenograf, PR/film-crew.

  Hold øje med morgensamlingerne i den næste tid!

  Log ind

  Please enter your username or email address. Instructions for resetting the password will be immediately emailed to you.

  Return to login form 

  Galleri

  Se galleri her