• NV - Dag 2014

  Mandag d. 15. september afholdtes den årlige NV-Dag på skolen og årets vinder var 1.y.

  Tusind tak til alle jer andre, for en super sej, meget aktiv og dejlig dag med masser af eksperimenter og kemi-show. Aktiviteten var stor, grinene var brede og bragene var store.

  Flere billeder her.


 • 1.g hyggeaften

  Torsdag aften var alle otte nye 1.g klasser samlet til deres første hyggeaften. 1.y løb med sejren for den smukkeste bordopdækning med temaet ”Festvariationer” komplet med oppustelig kæmpepalme, kongekroner, lagkage og stjernekastere.

  I den store ”Dyst mellem klasser” quiz skulle eleverne bl.a. svare på spørgsmål om skolen, genkende lærere ud fra ungdomsbilleder og spise flødeboller med bestik – og iført boksehandsker. Alle kæmpede bravt og den gode stemning nærmest løftede taget på SG. Sejren, æren og kagen, gik i år til 1.f. Stort tillykke, tak for en god aften – og rigtig hjertelig velkommen!


 • Verdens 3. bedste

  Søren Bystrup er en meget dygtig biologilærer og en meget afholdt kollega på Skanderborg Gymnasium.

  Men i elitesportskredse er han en frygtet mand.

  Således har han - for anden gang på blot tre år - sikret sig en fornem bronzemedalje ved ITU Powerman Long Distance Duathlon World Championships i Zofingen i Schweiz.

  Det maner til respekt!

  Du er sej Søren - stort tillykke.


 • Udvekslingsstuderende

  På Skanderborg Gymnasium får man både indblik og udsyn. Hvert år siger skolen fx velkommen til nye udvekslingsstuderende, der kommer til Østjylland fra de fjerneste afkroge af verden.

  Fra venstre er det i år András fra Ungarn, Emma fra USA, Ana fra Brasilien (som har været her siden december), Stella fra Estland, Vivian fra Brasilien og Samuel fra Colombia. Marco fra Italien er desværre ikke med på billedet.

  Vi håber og ved, at I alle får et lærerigt og inspirerende ophold og vi glæder os til at lære noget af jer også.


 •        
   

  Opslagstavlen

  På fredag går det løs!

  Kommende aktiviteter

  Idrætsdag

  Fredag d. 19. september afvikles den traditionsrige idrætsdag på for alle skolens elever. Sæbekassebygning og -ræs, cheerleading, udklædningskonkurrence og m.m. venter alle deltagerne.

  At holde sig i god form er ikke en kamp. Det er en sejr.

  Log ind

  Klik her hvis du har glemt dit kodeord

  Galleri

  Se galleri her