• Musical 2015

  Welcome to the Jungle!

  En helt igennem fantastisk forestilling buldrede ud over scenekanten til premieren på årets musical 'Paradise Jungle'.

  Musik, kor, solosang, skuespil, dans, scenografi, videokunst og sminke/kostumer gik op i en højere enhed torsdag aften og markerede kulminationen på flere måneders intensivt arbejde for omkring 150 af skolens elever og en håndfuld engagerede lærere.

  Flot gået alle sammen!

  Se billeder her.


 • Delhi calling!

  Ugen før vinterferien var 2c på studietur i Delhi, Indien. De besøgte og boede hos indiske elever fra Skanderborg Gymnasiums partnerskole, DPS Noida.

  Ugen var fyldt med mange og anderledes oplevelser, f.eks. yoga-undervisning, bazar-besøg, indisk madlavning, Gandhi-museet og en todages tur til Jaipur, hvor klassen bl.a. red på elefanter og så en af Indiens største turistattraktioner, Amer Palace. Flere af eleverne oplevede at være med til indisk bryllup med adskillige hundrede mennesker.

  Det var i det hele taget en rejse med fokus på kulturmøder, ikke mindst fordi eleverne var privat indkvarterede og indgik i de indiske familiers hverdag. Det har skabt gode venskaber med familierne og muligheder for at komme tilbage til Indien på et senere tidspunkt.  2c's rejse var den første udvekslingstur til Indien. Klassen får besøg af de indiske elever i slutningen af august. Det er planen, at SG skal have udvekslingsrejser med vores indiske skole hvert år fremover.   


 • Sølv til DM

  Selv om gymnasiets suverænt gode håndbolddrenge måtte drage til DM i gymnasiehåndbold med et lidt svækket hold pga. skadet ryg, en brækket næse og en blindtarmsbetændelse, så vandt de alligevel sølv til DM – kun slået af Oure Gymnasium.

  Der er mange gode spillere med til DM, men Skanderborgs drenge var bare lige det bedre end de fleste andre.

  Godt spillet drenge – en sand fornøjelse!


 • ATU diplomoverrækkelse

  Stort tillykke til de 5 ATU’ere fra Skanderborg Gymnasium: Ask Lykke Herrik (3f), Celina Stecher Pontoppidan (3y), Helene Hallstrup Mikkelsen (3d),  Jeppe Lerche Larsen (3f), Jonas Bilgrav Mathiasen (3x) som fik overrakt deres diplom i mandags af bl.a. uddannelsesminister Sofie Carsten Nielsen.

  Prøv at finde dem på billedet, som er fra en artikel i Jyllandsposten.


 • ATU 2015

  I næste uge begynder en ny årgang ATU-elever, som mødes fra hele region Midtjylland. Her fra Skanderborg Gymnasium har akademiet optaget 7 elever:

  Camilla Hauberg Rasmussen (1d), Rebekka Skuldbøl Haarup Jørgensen (1z), Josephine Elbronn Larsen (1d), Caroline Hauberg Rasmussen (1c), Julie Agnes Mols (1y), Kristne Urhøj Møller (1d) og Nicoline Rohrdanz Lyngsbo (1c).

  Spørg dem endelig om, hvad de laver når de tager til ATU-arrangementer.  


 •        
   

  Opslagstavlen

  Kommende aktiviteter

  Klik her og se alle studieretninger for 2015

   

   

  Log ind

  Klik her hvis du har glemt dit kodeord

  Galleri

  Se galleri her